Kurserne.dk

Valutaomregner

Omregn mellem 180 valutaer via denne valutaregner ✅. Søg efter den enkelte valuta via navn eller flag 🇩🇰🇪🇺. Valutakurserne bliver live opdateret, så du har de aktuelle vekselkurser 🍹🌴.

Ombyt valutaenhederne
-
 

Om valutaregneren

Det er super simpelt at anvende en valutaomregner 📱. Først indtaster du dit beløb i feltet herover og så vælger du hvilke valutakurser du ønsker at konvertere fra og til 💵↗🇩🇰. Som standard har vi valgt Amerikanske dollars til danske kroner, så du nemt kan omregne de beløb du f.eks. ser på Amazon.com 🛍.

Valutakurser, hvad er det?

En valutakurs er en kurs der viser forholdet mellem to forskellige valutaer. Det kan f.eks. være forholdet den danske krone og dollaren, som tilsammen danner et valuta-par og skrives som DKK/USD. I dag er valutakursen på 6,56 DKK/USD 💵.

Hvordan fastsættes valutakurser?

En valutakurs fastsættes efter udbud og efterspørgsel på et lands valuta. Valutakursen ændrer sig hele tiden i den periode, som markedet er åbent. Valutabørserne åbner søndag aften og kører til fredag aften 🏦.

Hvad koster det at handle valutakurser?

Dette afhænger af hvor og hvornår du køber valutaen. Prisen på en valuta afhænger af f.eks. vekselgebyrer og hvornår du køber dem 💶. Banker og forex-butikker tilbyder forskellige gebyrer for at veksle din valuta.

Kan jeg låne valuta?

Både ja og nej. Her skal du ned i banken og optage et forbrugslån, og bede dem om, at udbetale dem i din foretrukne valuta 💷. Du kan også låne penge online og derved finde den bedste rente.