Valutaomregner

Har du brug for en valutaomregner? Så har vi en super simpel valutaomregner til dig, hvor du kan omregne valuta fra mere end 160+ valutaenheder fra hele verdenen. Har du brug for flere funktioner? Så anvend denne valutaomregner og omregn inkl. kreditkortgebyr.

 

Hvordan bruger man valutaomregneren?

Den er ganske simpel at bruge, du vælger først hvilke 2 valutaer du vil konvertere i mellem, altså hvis du har 100 danske kroner, og vil vide hvor mange Thailandske Bath de er værd, vælger du den danske krone under "Fra valuta" og Thailandske Bath under "Til valuta", derefter indtaster du "100" ovenover - så udregner valutaomregneren værdien automatisk. Kurserne opdateres hver time, så du får altid den aktuelle kurs.

Hvis du har brug for mere advancerede muligheder, så anbefaler vi dig at anvende vores partner valutaomregneren.dk, som indeholder funktioner der kan omregne resultatet inkl. hæveautomats gebyr og kreditkortgebyr. Intet gebyr er standard instillingen, hvor udregningen kun sker ud fra den aktuelle kurs og de værdier du angiver. Indstillingen er til dig som vil vide hvad du præcist får under de optimale forhold - uden diverse gebyrer. Hæveautomats gebyr er hvis du vil vide hvad du burde få udbetalt - hvis du hæver i en bank med 2 procent hævegebyr. Kreditkortgebyr er for dig som vil udregne værdien mellem 2 valutaer - og er interesseret i resultatet medregnet VISA og Mastercard´s 3 procents gebyr.

Hvorfor bruge vores valutaomregner?

Det skal du gøre fordi de vi gør rigtig meget for at du altid vil kunne opleve en valuta omregner som har de helt aktuelle kurser, og som fungerer uden at du som besøgende vil opleve nogle forstyrrende elementer. Du er meget velkommen til at linke til valutaomregneren fra din hjemmeside og bruge vores kursside som reference.