Valutakurs for Filippinske Peso

Når man skal veksle fra Filippinske Peso til Danske kroner eller omvendt, anvendes vekselkursen for de pågældende valutaer. Du kan bruge kursforholdet herunder eller benytte vores valutaomregner til at omregne valutakurser og velkselkurser. Valutakursen er baseret på prisen i Danske kroner for 100 PHP.

1 PHP  =  0.12 DKK
1 DKK  =  8.11 PHP

PHP kursen er lige nu: 12.33. Kursen er steget med 0.04 kr. siden igår. De sidste 30 dage er kursen steget med 0.11 kr.

 
 

Mere info om Filippinske Peso

Peso eller Pesos er den officielle valuta der benyttes på Filippinerne og et par omkringliggende øer. Faktisk nævnes møntfoden både Peso, Pesos eller Piso afhængig af hvor i verden man er. Filippinske Peso forkortes PHP og består af 100 centavos.

Før 1967 var det officielle sprog på Fillipinerne engelsk og derfor nævnte man møntfoden som Peso. Efter landet skiftedet nationalsprog til Fillipinsk, nævnes valutaen Piso blandt indbyggerne. I international forstand, henviser man dog stadig til valutaen som Fillipinske Peso.

Den Fillipinske Peso har set eget valutasymbol - nemlig peso tegnet: "P". Dette tegn er dog ikke altid understøttet hvorfor man også refererer til PHP som valutaforkortelsen for Peso. Valutaens mønster og sedler udstedes og administreres af den Fillipinske centralbank.